855x481 refra.png
29.08.2024

Žvilgsnis į ateitį su „Refra“: „Caverion“ komanda susipažino su inovatyviais šaldymo sprendimais

Rugpjūtį „Caverion“ komanda turėjo išskirtinę galimybę apsilankyti „Refra“ gamykloje Vilniuje ir susipažinti su naujausiais šaldymo įrangos produktais bei inovacijomis. Mūsų inžinerinių sistemų projektuotojai iš arti pamatė, kaip kuriami naujos kartos įrenginiai, kurie ne tik taupo energiją, bet ir tausoja aplinką.

„Refra“ gamykloje buvo pristatyti „Žalieji sprendimai“, kurių pagrindiniai akcentai:

  • Reversiniai šilumos siurbliai su natūraliu R290 šaltnešiu, turinčiu itin mažą globalinio atšilimo potencialą (GWP). Šie įrenginiai ne tik mažina šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisiją, bet ir palieka mažesnį anglies pėdsaką, prisidedant prie tvaresnės ateities.
  • Modernūs propano aušintuvai, gaminami naudojant natūralius šaltnešius, tokius kaip R290, R1270 ar R744, siekiant sumažinti aplinkos taršą.

Po vizito savo įspūdžiais pasidalino „Caverion Lietuva“ grupės vadovė Laima Kutkienė: „Gamykloje pamatėme užkulisius, kur vyksta visa šaldymo magija. Didžioji dalis šios įrangos keliauja į užsienio rinkas, tad Lietuvai dar yra kur pasitempti. Mes nekantraujame dalintis naujomis Žalių sprendimų galimybėmis su savo užsakovais.“

Nuoširdžiai dėkojame partneriams „Refra“ už įdomią patirtį ir naujas žinias!

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com